Gymnastik

Kontaktperson i bestyrelsen
Marianne Amtoft, tlf. 74 50 63 59


Forældre/barn, Fredag fra 16.00-17.00, Kontakt Mette Patzer.

Start weekenden med masser af sjov og hygge sammen med dit barn. Dette er holdet hvor du og dit barn får rørt sig og ikke mindst får nogle gode oplevelser sammen. Vi skal lege sanglege, hoppe, danse og lege med bolde, faldskærm og små redskaber.

Tumlingerne, 3 år – skolestart Torsdag kl. 16.00-17.00, Kontakt Mette, Tina, Lasse, Ida og Aya

Vi skal have det sjovt og bruge hele vores krop med sved på panden. Vi skal lege sjove lege, løbe, slå kolbøtter, gå balance, hoppe, springe og lære nogle spændende redskaber at kende.

Turbospring 0. kl. – 2. kl. Tirsdag kl. 15.45-16.45, Kontakt Tobias, Mads og Marianne.

Har du lyst til at gå til gymnastik og måske overskride nogle grænser? Så er det her det sker. VI skal lege, spille bold, lave rytmisk gymnastik på en sjov måde.

Springmix 3. kl. – og opefter, tirsdag kl. 17.15-18.45, kontakt Louisa og Thomas

Er du en drenge eller pige, og kan lide at dyrke gymnastik? Så byder vi på en masse udfordringer både indenfor spring og rytme. Der er udfordringer til alle, lige meget om du er begynder eller øvet. Der vil være fart over feltet hver gang.

“PUSH”, Mandag kl. 19.00, kontakt Dorthe Skærris

Vil du være stærkere end din nabo. Holdet hvor vi kombinere styrke og konditionstræning. Der er rift om de 25 pladser der er på holder, så de uddeles efter “først til mølle” princippet

 

Vel mødt til vores hold

 

 

Simmersted idrætsforening